Biscuiti crapati

Acesti biscuiti sunt crocanti la exterior si moi in interior, avand aproape o consistenta de negresa. Sunt combinatia perfecta intre ciocolata si biscuiti. Merg de minune la o cafea dimineata sau o cana de lapte seara. Biscuitii crapati se pregătesc foarte usor si sunt foarte economici. Aveti reteta mai jos! 

Ingrediente:

200g ciocolata amaruie

60g unt

100g zahar

2 oua

230g faina

1 lingurita praf de copt

1 esenta de vanilie

putina sare

zahar pudra ( pentru exterior )

Mod de preparare:

Mixati ouale cu zaharul pana se deschis la culoare si isi dubleaza volumul.

Topiti ciocolata pe baie de abur impreuna cu untul. Adaugati ciocolata topita, usor calduta, peste oua amestecand pana la omogenizare. Adaugati faina cernută si amestecata cu praful de copt, urmata de sare si esenta de vanilie.

La final ve-ti obtine o crema pe care va trebui sa o tineti la frigider minim 3 ore ( puteti sa o lasati si peste noapte ).

Dupa ce a stat la frigider, formati din aluat o bila cat o nuca pe care o dati prin zaharul pudra si o asezati in tava tapetata cu hartie de copt. Procedati așa cu toata compozitia.

Coaceti biscutii la 170 de grade, maxim 10 minute!

Interiorul trebuie sa ramana umed ca la negresa, asa ca nu depasiti timpul de coacere.

Enjoy!

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON