Ingrediente:

– 260g făină

– 200g unt

– 120g zahăr pudră

– 100g fulgi de ciocolată

– 60g zahăr brun

– 2 ouă

– 2 linguri esență de vanilie

– un praf de sare

– un praf de copt

 

Mod de preparare:

Într-un bol puneți untul (ținut la temperatura camerei) zahărul pudră, zahărul brun, ouăle, esența de vanilie și mixați toate ingredientele până obțineți o compoziție fină.

Adăugați făina, amestecată cu praful de copt și sarea. Amestecați bine cu o spatulă după care puneți fulgii de ciocolată.

Lăsați aluatul obținut la frigider pentru circa 30 de minute. După 30 de minute cu ajutorul unei linguri luați din aluat și așezați biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt, la distanță unul de altul.

Lăsați biscuiții la cuptorul preâncălzit la 180 de grade pentru cca 15 minute.

După ce sunt gata scoateți biscuiții pe un grătar și lăsați-i puțin la răcit.

Enjoy!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON