Ingrediente:

  • 350g biscuiți Oreo
  • 100g unt ( topit )
  • 350g brânză Philadelphia
  • 200g frișcă lichidă
  • 200g afine ( congelate )
  • 5 linguri de zahăr
  • esență de vanilie

Mod de preparare:

Sfărmați biscuiții cât mai fin ( în robot sau puși într-o pungă și pisați cu un făcăleț ). Topiți untul și turnați-l peste biscuiți apoi amestecați. Așezați compoziția în forma de tort și lăsați la frigider până preparați crema.

Într-un bol, mixați crema de brânză Philadelphia cu zahărul și esența de vanilie până se omogenizează foarte bine. Separat se bate frișca și se încorporează ușor în crema de brânză cu ajutorul unei spatule amestecând ușor de jos în sus.

Într-o cratiță puneți pe foc afinele împreună cu 2 linguri de zahăr și lăsați la fiert aproximativ 10 min amestecând încontinuu. Lăsați compoziția câteva minute să se răcească la temperatura camerei.

Adăugați afinele în compoziție și amestecați ușor. Peste blatul de biscuiți turnați crema de brânză cu afine. Puneți tava la frigider pentru 4-5h sau lăsați-o peste noapte. La final, ornați cheesecake-ul după preferințe.

Enjoy!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.