Dacă aveți obiceiul sa ronțăiți mereu cate ceva, aceste fursecuri cu fulgi de ovăz sunt cea mai buna alegere. Sunt dietetice, nu conțin zahar, nici faina sau ouă. Se prepară extrem de simplu in mai puțin de 30 de minute. A fost prima dată cand le-am incercat si au avut mare succes. Thomas le-a “devorat” in doar cateva minute!

fursecuri cu ovăzIngrediente:

• 150g fulgi de ovăz

• trei banane bine coapte

• stafide

• nuci si migdale mărunțite

• 1 linguriță cacao

• 1 linguriță scorțișoara

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol pasează bine bananele după care adaugă fulgii de ovăz. Acoperă compoziția cu folie alimentară și lasă totul o jumătate de oră. In acest timp fulgii de ovăz se umezesc și se umflă.

Adaugă  și restul ingredientelor ( stafidele, nucile, migdalele, cacaoa și scorțișoara ) și amestecă bine până se omogenizează.

Pe o tavă pregătește hârtia de copt și încinge cuptorul la 180 de grade.

Din compoziție se iau cantități mici cu lingura și se pun in tavă pe hârtia de copit. Dacă dorești poți să le aplatizezi puțin cu lingura.

Se lasă tava la cuptor aproximativ 20 de minute sau până se întăresc.

Se pot servi calde sau reci dacă va mai rămân! Ale mele au trecut in câteva minute! 😁

Enjoy!

fursecuri cu ovăz

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON