Puiul este cel mai usor de pregatit dintre carnuri, avantajul lui fiind ca se gateste rapid si poti sa-l combini cu orice. Si cum mie imi plac preparatele simple și gustoase va las mai jos reteta de „pachetele cu pui si legume” pentru 6-8 portii.

Ingrediente:

Pentru clatite:

3 oua

400g faina

750ml apa minerala

un praf de sare

Pentru umplutura:

2 ardei grasi

1 legatura de ceapa verde

1 vanata

1 dovlecel

6/7 rosii cherry

300g ciuperci

1 legatura patrunjel verde

700g piept de pui dezosat

sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Incepe mai întai cu aluatul pentru clatite. Bate ouale spuma, adauga sare, apa minerala si faina treptat, pana obtii un aluat de consistenta smantanii. Prajeste clatitele apoi lasa-le deoparte. Curata legumele si taie-le cubulete, apoi procedeaza la fel cu carnea. Incinge uleiul si pune carnea la prajit, dar nu foarte tare, ci atat cat sa-si schimbe culoarea. Adauga legumele taiate cuburi, condimenteaza si lasa-le sa fiarba in sucul lor vreo 10-15 min. Cand sunt gata fierte, presara patrunjel si umple clatitele cu acest amestec.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON