Prajitură cu caise

Prăjitura cu caise este genul de prăjitură care se face rapid, cu ingrediente puține și este foarte buna și aromată. Puteți folosi și alte fructe ( piersici, nectarine, prune sau pere ) după preferințe.

Ingrediente:

– 200g de făină

– 200ml de lapte

– 100g de zahăr

– 100g unt

– 2 ouă

– 2 plicuri zahăr vanilinat

– 1 linguriță praf de copt

– 30ml esența de vanilie

– fulgi de migdale

Mod de preparare:

Se spală caisele, apoi se scot sâmburii și se lasă la scurs.

Într-un bol mixați toate ingredientele până obțineți un aluat omogen ca pentru clătite.

Turnați aluatul într-o tavă tapetată  cu hârtie de copt după care așezați   deasupra jumătățile de caise.

Adăugați peste compoziție și fulgii de migdale apoi coaceți prăjitura la 180 de grade pentru 20-30 de minute.

Enjoy!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON