Ingrediente:

Pentru blat:

  • 6 ouă
  • 150g de făină
  • 150g de zahăr
  • 30g cacao
  • 4 linguri de ulei
  • 2 plicuri de zahăr vanilinat

Pentru cremă:

  • Nutella 400g
  • 250g piure de castane
  • cireșe (fără sâmburi)

Mod de preparare:

Într-un bol mixați ouăle cu zahărul și cele două plicuri de zahăr vanilinat până când ouăle își vor dubla volumul.

În continuare adăugați uleiul și amestecați cu o spatulă. Încorporați făina în compoziție iar la final adăugați și cacaoa puțin câte puțin.

Puneți compoziția într-o tava tapetată cu hârtie de copt și introduceți tava la cuptorul preâncălzit la 180 de grade pentru 20-30 de minute.

După ce blatul de tort este gata lăsați-l să se răcească. Cât timp se răcește blatul faceți crema: într-un bol amestecați crema de alune Nutella cu piureul de castane.

Pregătiți un platou și așezați prima felie de blat. Însiropați și întindeți 3-4 linguri din cremă, apoi puneți deasupra cireșele curățate de sâmburi și apăsați ușor să între în cremă.

Așezați a doua felie de blat, însiropați, întindeți aceeași cantitate de cremă și puneți cireșele.

Adăugați și ultima felie de blat și ornați după preferința.

Păstrați tortul la rece până în momentul servirii.

Happy New Year!!!

Enjoy!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON