Tratamentul ProSkin

In primul rand vreau sa va zic ca tenul este unul din punctele mele delicate, de care am foarte mare grija si pe care nu-l las pe mâinile oricui. 

Așa ca atunci cand am primit un voucher de la Nomasvello pentru un tratament facial ProSkin am fost foarte incantata deoarece auzisem numai lucruri bune despre acest tratament si eram foarte nerăbdătoare sa-l încerc.

ProSkin este un tratament facial bazat pe ultra sunete si energie galvanica. Ajuta la curățarea profunda a fetei si stimulează formarea colagenului. Este un tratament non-invaziv si nedureros, fiind eficient pentru toate tipurile de ten.

Inainte de toate am completat o fisa de client in care mi-am trecut un fel de istoric medical ( alergii la medicamente, tratament medicamentos, sarcina, alaptare, etc). Apoi am intrat in cabinet unde in prima etapa s-a folosit o lampa UV pentru diagnoza faciala, in urma căreia am aflat ce tip de ten am si ce fel de problema are tenul meu, dupa care a inceput tratamentul cu ultra sunete. Totul a durat aproximativ 30 de minute iar masajul de la final a fost un adevărat răsfăț.

Ce mi-a plăcut la acest tratament a fost faptul ca nu am avut tenul înroșit si nu am avut leziuni pe fata ( in general la curățarea clasica tenul rămâne inflamat sau pot apărea mici leziuni ). Si nu in ultimul rand personalul a fost unul foarte amabil si dragut, făcându-ma sa ma relaxez in totalitate. 

Tenul meu nu a mai arătat de mult timp atât de luminos si curat precum arată acum dupa tratamentul ProSkin!

Avand in vedere ca este indicat sa urmez o data pe luna tratamentul, astept cu nerăbdare următoarea ședința!

Daca sunteți interesate si vreti sa aflați mai multe detalii despre tratamentul ProSkin sau alte tratamente Nomasvello intrați pe www.nomasvello.ro

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW ME ON